Over de reclame-specialist.nl

Reclame-specialist.nl is toeleverancier voor de print & sign industrie en levert uitsluitend aan KvK ingeschreven bedrijven.

U kunt alle productinformatie direct vinden op onze webshop, echter om de prijzen te kunnen inzien vragen wij u éénmalig een persoonlijk account aan te maken. Wanneer u binnen onze doelgroep valt geven wij uw account vrij en kunt u direct in onze webshop bestellen.

De standaard gebruiksartikelen als RVS afstandhouders, banierhouders, veiligheidsglas en binnenbewegwijzering kunt u direct in onze webshop bestellen.

Voor de maatwerkartikelen als buitenbewegwijzering en acrylaatplaten kunt u een offerte aanvragen per telefoon of e-mail. Wij streven ernaar binnen 24 uur een passende aanbieding voor u te maken. Voor zowel voorraad als maatwerk producten maken wij enkel gebruik van kwaliteitsproducten afkomstig uit Duitsland. Zodoende zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Tevens zijn wij erkend door SIBON, de brancheorganisatie voor sign bedrijven.

Wanneer u uw product niet kunt vinden of verdere vragen heeft staan wij voor u klaar, we denken graag met u mee!
Neemt u hiervoor telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail met uw vraag.

In onze webshop kunt u betalen middels iDEAL, PayPal of overboeking. Uw bestelling wordt via UPS bij u afgeleverd. De verzendkosten bedragen €9,75 per bestelling. Bij afmetingen >800 mm worden de transportkosten apart berekend.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
U kunt ons ook altijd een e-mail sturen of het contactformulier invullen.
We streven ernaar uw vragen binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Contactgegevens

Reclame-specialist BV
Postbus 179
6850 AD Huissen
Nederland

Tel: 088 88 77 555 / +31 88 88 77 555
email: info@reclame-specialist.nl

KvK-nummer: 08165123
BTW-nummer: BTW NL818595930B01