Winkelwagen

 
Inhoud0 Product(en)
Totaal€0.00

Luxe ophangsystemen

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Luxe ophangsysteem Monaco 150 mm UITLOPEND MODEL

  Luxe ophangsysteem Monaco 150 mm UITLOPEND MODEL
  Let op, dit is een uitlopend model. Het model Monaco is een uit geborsteld aluminium vervaardigde houder voor wandmontage van glas- en acrylaatplaten. Een stijlvolle manier van blinde montage. Het model MON150 is geschikt voor platen met een maximale hoogte van 150 mm en een plaatdikte van 8 mm.
  • Luxe ophangsysteem Monaco 210 mm UITLOPEND MODEL

   Luxe ophangsysteem Monaco 210 mm UITLOPEND MODEL
   Let op, dit is een uitlopend model. Het model Monaco is een uit geborsteld aluminium vervaardigde houder voor wandmontage van glas- en acrylaatplaten. Een stijlvolle manier van blinde montage. Het model MON210 is geschikt voor platen met een maximale hoogte van 210 mm en een plaatdikte van 8 mm.
   • Luxe ophangsysteem Monaco 297 mm UITLOPEND MODEL

    Luxe ophangsysteem Monaco 297 mm UITLOPEND MODEL
    Let op, dit is een uitlopend model. Het model Monaco is een uit geborsteld aluminium vervaardigde houder voor wandmontage van glas- en acrylaatplaten. Een stijlvolle manier van blinde montage. Het model MON297 is geschikt voor platen met een maximale hoogte van 297 mm en een plaatdikte van 8 mm.
    • Luxe ophangsysteem St. Tropez 210 mm UITLOPEND MODEL

     Luxe ophangsysteem St. Tropez 210 mm UITLOPEND MODEL
     Let op, dit is een uitlopend model. Het model "St Tropez" is een uit geborsteld aluminium vervaardigde houder voor hangende montage van glas- en acrylaatplaten. Een stijlvolle manier van blinde montage. Het model TROP210 is geschikt voor platen met een maximale hoogte van 210 mm en een plaatdikte van 8 mm. Per plaat dienen twee houders gebruikt te worden.
     • Luxe ophangsysteem St. Tropez 297 mm UITLOPEND MODEL

      Luxe ophangsysteem St. Tropez 297 mm UITLOPEND MODEL
      Let op, dit is een uitlopend model. Het model "St Tropez" is een uit geborsteld aluminium vervaardigde houder voor hangende montage van glas- en acrylaatplaten. Een stijlvolle manier van blinde montage. Het model TROP297 is geschikt voor platen met een maximale hoogte van 297 mm en een plaatdikte van 8 mm. Per plaat dienen twee houders gebruikt te worden.
      • Luxe ophangsysteem St. Tropez 150 mm UITLOPEND MODEL

       Luxe ophangsysteem St. Tropez 150 mm UITLOPEND MODEL
       Let op, dit is een uitlopend model. Het model "St Tropez" is een uit geborsteld aluminium vervaardigde houder voor hangende montage van glas- en acrylaatplaten. Een stijlvolle manier van blinde montage. Het model TROP150 is geschikt voor platen met een maximale hoogte van 150 mm en een plaatdikte van 8 mm. Per plaat dienen twee houders gebruikt te worden.
       • RVS afstandhouder Kopenhagen 02-08

        RVS afstandhouder Kopenhagen 02-08
        RVS afstandhouder voor het haaks-op-de-wand monteren van glas- of acrylaatplaten aan de wand. Het model "Kopenhagen" is een klemsysteem waarbij geen gaten in het paneel geboord hoeven te worden. De KOP02-08 is geschikt een voor plaatdikte van 2, 4, 6 en 8 mm. Per 2 stuks te bestellen.
        • 27 MM
        • 2MM, 4MM, 6MM, 8MM
        • Geen boorgaten
        • Geen
        • 1
       per pagina
       Van hoog naar laag sorteren